Overzicht van de banen in Nederland

Techniek en ICT

Zoek je naar nieuwe uitdagingen in de wereld van IT of Techniek? Wij hebben een breed scala aan kansen beschikbaar, variërend van softwareontwikkeling, netwerkbeheer, cybersecurity, tot aan technische ondersteuning en engineering. Of je nu een doorgewinterde IT-professional bent of net begint, wij streven ernaar om jouw expertise te koppelen aan de perfecte positie.

Bekijk vacatures

Zorg

Ben je gepassioneerd over het helpen van anderen en wil je een impact maken in de zorgsector? Of je nu een ervaren zorgprofessional bent in je land van herkomst of net je opleiding hebt afgerond, wij hebben diverse vacatures in ziekenhuizen, verpleeghuizen, thuiszorg en andere zorginstellingen.

Bekijk vacatures

Horeca

Wil je deel uitmaken van de bruisende wereld van de horeca? Bij ons uitzendbureau vind je een scala aan spannende mogelijkheden binnen deze levendige sector. Of je nu een ervaren chef-kok, bedienend personeel, barista of gastvrouw/heer bent, wij hebben diverse vacatures in restaurants, hotels, cateringbedrijven.

Bekijk vacatures

Logistiek

Ben je op zoek naar een dynamische carrière in de logistiek? Of je nu ervaring hebt in magazijnbeheer, transportplanning, supply chain management of logistieke coördinatie, wij hebben een breed scala aan vacatures bij vooraanstaande logistieke bedrijven en distributiecentra.

Bekijk vacatures

Bouw

Wil je je carrière in de bouw? Bij ons vind je een breed scala aan kansen. Of je nu een ervaren timmerman, metselaar, elektricien, loodgieter of projectmanager bent, wij hebben uitdagende vacatures beschikbaar bij gerenommeerde bouwbedrijven en aannemers.

Bekijk vacatures

Overig

Op zoek naar nieuwe kansen in andere sectoren? Wij streven ernaar om jouw vaardigheden en passies te koppelen aan de juiste positie. Onze uitgebreide netwerken en samenwerking met bedrijven van verschillende groottes stellen ons in staat om een breed scala aan vacatures aan te bieden. 

Bekijk vacatures

Voor werkgevers

Bent U op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers voor uw bedrijf? Divitia Recruiting is een sociale onderneming die u helpt  met het vinden van medewerkers met een migratieachtergrond. Wij selecteren op talent, motivatie, leerbaarheid. We geven ook training om ze voor te bereiden op een werkplek in Nederland, zoals cultuurverschillen, communicatie en conflictbeheersing. En we bieden begeleiding aan voor uw medewerker om dit tot een succesvolle werkervaring te maken.

Trust

We promise conduct that is honest and truthful

Integrity

We approach our work with respect and do what we say

Transformational

We aim to create beneficial outcomes

Cornelis A. de Leede

CEO and founder

Eelkje van der Veer

International Recruiter

Our international network of recruiters and relation managers brings many years of experience to facilitate employers with the best candidates, so that you can bring ‘Divitia’ (well-being)!