Werkgevers

How we operate

Werkgevers helpen met getalenteerde nieuwkomers

 

Divitia Recruiting B.V. is uw betrouwbare partner en uitzendbureau voor werkgevers bij het vinden van geschikte arbeidskrachten met een migratieachtergrond. Onze aanpak is flexibel en op maat gemaakt, gericht op de specifieke behoeften van elke werkgever en de migrant als uitzendkracht. We streven ernaar om onze diensten nauw af te stemmen op uw wensen en eisen.

 

Ons proces om dit te bereiken is simpel en effectief:

  • We nemen de tijd om uw organisatie en werkwijze te begrijpen. Gebaseerd op deze informatie gaan we aan de slag met uw verzoek.
  • We voeren een grondige zoektocht uit in onze pool van kandidaten van migranten.
  • We interviewen potentiële kandidaten om te zien of ze aansluiten bij het gezochte profiel. Ook verstrekken we hen uitgebreide informatie over de vacature en uw bedrijf.
  • Geschikte kandidaten stellen we aan u voor.
  • We geven onze kandidaten een specifieke training over de Nederlandse werkcultuur. Dit doen we in samenwerking met Itzinya Nederland (zie hier voor meer info).
  • Alle administratieve en financiële handelingen zijn gedelegeerd aan een back-office. Hierdoor kunnen wij onze richten op onze hoofdtaak, nl u ontlasten door goede werkkrachten aan te bieden.
  • We houden regelmatig voortgangsgesprekken met zowel u als onze uitzendkrachten.

Ons principe is eenvoudig: we willen u van dienst zijn zodat er Divitia (welbevinden) ontstaat bij u als ook de uitzendkracht.

 

We staan klaar om u beter te leren kennen en te horen waar uw behoeften liggen op het gebied van arbeidsbemiddeling. Laten we elkaar ontmoeten onder het genot van een kop koffie. Bel ons (Arco: 06-10518461) voor een afspraak.

 

Deze Algemene Voorwaarden van Divitia Recruiting zijn van toepassing.

Eelkje van der Veer

Recruiter

Eelkje is een ervaren recruiter die al meer dan tien jaar in een internationale omgeving werkt. Ze heeft een passie voor het koppelen van mensen aan de juiste vacatures

[email protected]

 

Cornelis Arco de Leede

CEO / business relations

C. Arco de Leede is een ondernemer met ervaring in Midden Oosten en Nederland. Hij is gepassioneerd om voor Nederlandse migranten een baan te vinden in Nederland.

[email protected]